دانستنی هایی درباره ی انواع سمعک | بلاگ

دانستنی هایی درباره ی انواع سمعک

ساخت وبلاگ
انتخاب ارائه دهنده سمعک


برخی از افرادی که متوجه می شوند در شنیدن مشکل دارند با پزشک خود یا یک متخصص گوش و حلق و بینی شروع می کنند - پزشکی که متخصص مشکلات گوش ، بینی و گلو است - سپس به یک شنوایی شناس ارجاع می شوند.

چه کاری باید انجام دهید؟ متخصص شنوایی ما توصیه می کند که به یک متخصص شنوایی سنجی مراجعه کنید ، وی می تواند تشخیص دهد که شما ممکن است یک مسئله پزشکی اساسی (مانند عفونت باکتریایی ، موم نهفته یا تومور در گوش خود) داشته باشید که باعث کاهش شنوایی شما می شود. در صورت لزوم می توانند شما را به پزشک ارجاع دهند.

شنوایی شناس آزمایشاتی را برای ارزیابی نیازهای سمعک شما انجام می دهد. سپس آنها توانایی شما را برای درک گفتار در تنظیمات مختلف ، نیازهای گوش دادن شما و عوامل بیشتری با فناوری های مناسب تطبیق می دهند. بسیاری از فن آوری های شنوایی وجود دارد ، بنابراین مهم است که با متخصص شنوایی سنجی خود تصمیم بگیرید که بهترین گزینه برای شماست.

بسیاری از شنوایی شناسان در کارهای خصوصی (دفاتر مستقل) کار می کنند ، جایی که 29 درصد از پاسخ دهندگان نظرسنجی ما کمکهای خود را خریداری کرده اند. سایت سمعک تهران صفیر میتواند کمک بسزایی در انتخاب شما داشته باشد.

توجه داشته باشید که بعضی از فروشگاه های جعبه بزرگ اغلب دارای کارمندانی هستند که به عنوان متخصص سمعک یا سمعک شناخته می شوند. مجوز آنها معمولاً ارسال می شود ، اما همیشه عاقلانه است که بپرسید آیا به متخصص شنوایی سنجی مراجعه می کنید یا به یک متخصص سمعک مراجعه می کنید.

هم شنوایی شناسان و هم متخصصان سمعک می توانند نیاز شنوایی شما را ارزیابی کرده و با سمعک شما متناسب باشند. اما آموزش آنها به طور قابل توجهی متفاوت است. شرایط مورد نیاز از نظر ایالت متفاوت است ، اما شنوایی شناسان معمولاً دارای مدرک دکترا و بیش از 1000 ساعت آموزش بالینی در آزمایش و توانبخشی افراد کم شنوا هستند و آزمون مجوز سمعک را گذرانده اند.

شرایط لازم برای متخصصان سمعک بسیار متفاوت است. در بعضی شهرها هیچ آموزش رسمی یا مجوز لازم نیست و این پزشکان ممکن است مجبور شوند یک امتحان را قبول شوند. در سایر شهرها ممکن است مجبور باشند حداقل دو سال تحت نظارت نظارت داشته باشند تا مجوز تمرین را بدست آورند.

دانستنی هایی درباره ی انواع سمعک...
ما را در سایت دانستنی هایی درباره ی انواع سمعک دنبال می کنید

نویسنده : کلینیک سمعک گوش بازدید : 228 تاريخ : دوشنبه 20 ارديبهشت 1400 ساعت: 19:50

شنوایی شناسی و تجویز سمعک

نقش شنوایی شناس
شنوایی شناسان نقشی بسیار حیاتی در این میان برعهده دارند نمایندگی سمعک اتیکن چراکه شناسایی زودهنگام کم شنوایی کودک و پس از آن تجویز سمعک و کمک افزارهای شنوایی و مشاوره با والدین را برعهده دارند. شنوایی شناسان می توانند نقشی کلیدی در برنامه های آموزشی و مداخله ای کودک کم شنوا داشته باشند و کیفیت خدمات ارائه شده به کودک را افزایش دهند. عموما مشاوره با والدین نیز بر عهده شنوایی شناس است.برخی از شنوایی شناسان تربیت شنوایی کودک را انجام می دهند.اطلاعاتی که در حین اجرای برنامه های تربیت شنوایی بدست می آید برای گفتاردرمانگران و مربیان کودک کم شنوا حائز اهمیت به سزایی است و لازم است شنوایی شناسان در همه برنامه های آموزشی ،توانبخشی و مداخله زود هنگام حضور فعال داشته باشند.

خلاصه
امروزه با پیشرفت فن آوری و شناسایی زودهنگام کم شنوایی از طریق برنامه های غربالگری شنوایی،این امکان برای کودکان کم شنوا ایجاد شده است که به سطوح  تحصیلی و آکادمیکی دست یابند که پیش از این هرگز ممکن نبوده است وامکان ارائه خدمات برای کودکان با هرنوع  وهراندازه کم شنوایی فراهم شده است. لازم است برنامه های مداخله ای برای نوزادان کم شنوا در همان هفته های نخست تشخیص کم شنوایی آغاز گردد . روز به روزبا افزایش تعداد فارغ التحصیلان در رشته های شنوایی شناسی،گفتاردرمانی و کودکان استثنایی و پیشرفت کمک  ابزارهای شنوایی امکان بهترین خدمات به کودکان کم شنوا فراهم می شود.
اکنون زمان آن رسیده است که مربیان ،گفتاردرمانگران و شنوایی شناسان همگی چشم اندازهایی با استاندارد های بسیار بالا برای کودکان کم شنوا در نظر گیرند و هرگز این جمله که "عملکرد این کودک با توجه به کم شنوایی اش مناسب است."در مورد کودکی بیان نشود.برعکس باید همه تلاشها برآن باشد که کودک کم شنوا در سطوح آکادمیک هیچ چیزی از دیگر کودکان کم نداشته باشد.برای نیل به این هدف باید خدمات مناسب در اختیار کودک و خانواده قرارگیرد و کارشناس و والدین با کمک یکدیگر روش ارتباطی مناسبی برای کودک انتخاب کنند .همه رویکردها هستند اما هیچ رویکرد واحدی برای همه کودکان کارایی ندارد."

منبع:

https://tehransafir.com/

 

دانستنی هایی درباره ی انواع سمعکسمعک,قیمت سمعک,سمعک استارکی,سمعک اتیکن,سمعک فوناک,سمک زیمنس,سمعک یونیترون,سمعک ویدکس ,انواع سمعک,خرید سمعک,...
ما را در سایت دانستنی هایی درباره ی انواع سمعک دنبال می کنید

نویسنده : کلینیک سمعک گوش بازدید : 249 تاريخ : چهارشنبه 8 بهمن 1399 ساعت: 17:30

شنوایی سنجی و خرید سمعک فوناک


اندام کورتی:
اندام کورتی (شکل 4-8) یک شبکه خرید سمعک فوناک توری از سلول های حسی و محافظ به همراه فضاهای مایع میانی می باشد. سلول های حسی بنام IHCو OHC ها نیمه فوقانی اندام کورتی را اشغال می کنند. سلول های مویی به دلیل زائده های کوچک «مویی شکل» یعنی استرئوسیلیای خارج شده از سطوح راسی خود به این نام، نامگذاری شده اند. در اندام کورتی، سلول های محافظ (نگهدارنده) از سطح فوقانی به سطح تحتانی گسترش پیدا کرده اند. بخاطر اینکه تثبیت استخوانهای تمپورال انسانی بطور کلی بهینه نبوده و بخاطر اینکه اندام کورتی تمام پستانداران اساساً تظاهر یکسانی دارد، جزئیات ساختار اندام کورتی می تواند در برش هایی از حلزون حیوانات بخوبی مشاهده گردد. شکل 5-8 ، یک فتوکیکروگراف از یک برش شعاعی از اندام کورتی چین چیلا، را نشان می دهد. غشای نازک و انعظاف پذیر قاعده ای (BM) در سطح فوقانی خود بوسیله اندام کورتی، سلول های سولکوس داخلی در بخش میانی و سلول های کلادیوس در بخش جانبی پوشانده شده است، در حالیکه سلول های نروتلیال (mesothelial)عروق خونی (یعنی رگ غشای قاعده ای (VB)، رگ لبه صماخی تیغه استخوان مارپیچ(VT) ) بر روی سطح تحتانی آن یافت می شود. غشای قاعده ای از مواد ماتریکس خارج سلول تشکیل شده است که فیبریل های شعاع مانند و سنگینی و جهت دار را در خود جای داده است. نردبان صماخی در موقعیت تحتانی نسبت به غشای قاعده ای قرار دارد. در گسترش از پای حلزون گوش به سمت راس آن، اندام کورتی حاوی دو نوع از سلول های حسی می باشد: یک ردیف منفرد از IHC و سه ردیف از OHCو سلول های نگهدارنده (محافظ) در موقعیت میانی و در بین IHCs مجاور (یعنی حاشیه داخلی [IB]، و فالانژیال داخلی [P] ، شکل 6-8) و در موقعیت تحتانی و جانبی نسبت به OHCs (یعنی سلول های تیرز یا Deiter’s cells  HC, [D3, D2, D1] ) و در حواشی تونل (T) (یعنی سلول ستونی داخلی [IP] و سلول ستونی خارجی [OP] ) یافت می شوند.

منبع:

https://tehransafir.com/%d8%b3%d9%85%d8%b9%da%a9-%d9%81%d9%88%d9%86%d8%a7%da%a9/

دانستنی هایی درباره ی انواع سمعکسمعک,قیمت سمعک,خرید سمعک,انواع سمعک,سمعک اتیکن,سمعک استارکی,سمعک اینترتون,سمعک زیمنس,سمعک فوناک,سمعک ویدکس,سمعک یونیترون,...
ما را در سایت دانستنی هایی درباره ی انواع سمعک دنبال می کنید

نویسنده : کلینیک سمعک گوش بازدید : 230 تاريخ : دوشنبه 12 آبان 1399 ساعت: 23:18

الزام استفاده از سمعک هوشمند پشت گوشی برای سالمند

یکی از دلایل لزوم استفاده از سمعک برای افراد سالمند ابتلا به عارضه پیرگوشی می باشد. افراد در سنینی بین ۶۰ تا ۷۰ سالگی دچار اختلالات شنوایی می شوند. این اختلالات شامل گرفتگی  سمعک هوشمند در گوش، کم شنوایی، وزوز گوش و غیره می باشد.

افراد سالمند به علت مسائلی نظیر اختلالات عروقی، ابتلا به فشارخون، مشکلات عصبی و غیره که با افزایش سن اتفاق می افتد به مرور زمان دچار عارضه پیرگوشی می شوند. همه این عوامل ذکر شده باعث می شود که دستگاه شنوایی افراد مثل سابق عملکرد درست نداشته و سیستم شنوایی کار خود را (دریافت اصوات و پرداخت آنها) بدرستی انجام ندهد.

لازم به ذکر است که افراد مبتلا به انواع پیرگوشی حتماً به متخصص شنوایی‌شناس (ادیولوژیست) مراجعه کرده تا نوع و میزان عارضه آنها مشخص شود. همچنین نسبت به تجویز سمعک پشت گوشی متناسب با عارضه، متخصص شنوایی‌شناس اقدام کند.

انواع برند های سمعک
انواع برند های سمعک نامرئی هوشمند شامل سمعک ویدکس، سمعک استارکی، سمعک اینترتون، سمعک زیمنس، سمعک فوناک، سمعک یونیترون و سمعک اتیکن است.

دکتر ولد بیگی

کلینیک سمعک
کلینیک مدرن ارزیابی شنوایی و تجویز تخصصی سمعک تهران صفیر در تهران واقع در خیابان شریعتی، قلهک با مدیریت مستقیم آقای دکتر ایوب ولدبیگی متخصص شنوایی، تعادل و تجویز سمعک با استفاده از به روز ترین دستگاه ها و متدهای علمی تجویز سمعک واقع در تهران شمال (قلهک)، آماده خدمت گزاری به مراجعین محترم است. رسالت این مجموعه برطرف کردن مشکلات افراد کم شنوا و همچنین مشاوره به افراد با اختلالات شنوایی است. برخی از فعالیت های این مجموعه عبارتند از:

ارزیابی های پایه و تخصصی شنوایی، ارزیابی عملکرد شیپور استاش، ارزیابی و درمان وزوز گوش (Tinnitus) با سمعک جدید دارای تکنولوژی حذف وزوز، و همچنین تجویز تخصصی انواع سمعک های نامرئی واقعی (IIC)، پشت گوشی، استخوانی، وایرلس و … است. کلینیک تجویز سمعک تهران صفیر به خاطر رفاه حال افرادی که در تهران هستند و قادر به مراجعه به مطب نیستند هم گزینه تجویز دقیق سمعک در منزل هم قرار داده است. برای مراجعین محترم خارج از تهران هم گزینه تجویز سمعک یک روزه در نظر گرفته است.

دانستنی هایی درباره ی انواع سمعکسمعک,سمعک اتیکن,سمعک اینترتون,سمعک استارکی,سمعک فوناک,سمعک زیمنس,سمعک ویدکس,سمعک یونیترون,انواع سمعک,انواع سمعک ها,خرید سمعک,قیمت سمعک,سمعک هوشمند,...
ما را در سایت دانستنی هایی درباره ی انواع سمعک دنبال می کنید

نویسنده : کلینیک سمعک گوش بازدید : 308 تاريخ : يکشنبه 13 مهر 1399 ساعت: 18:25

اشنایی با سمعک هوشمند

اگر از کم شنوایی رنج می برید و دوست ندارید از سمعک استفاده کنید مطالعه مطلب مربوط به سمعک نامرئی به شما پیشنهاد می شود.

به گزارش ایسنا به نقل از تهران صفیر بیشتر افرادی که مشکل شنوایی دارند و کلمات را به درستی تشخیص نمی دهند حاضر به استفاده از سمعک نیستند.

از مهمترین دلایل استفاده نکردن از سمعک، ترس و نگرانی از دیده شدن سمعک است. اما همین افراد اگر اطمینان حاصل کنند که با استفاده از سمعک هایی که اصلا قابل دید نیست می توانند مانند یک فرد سالم و حتی بهتر از یک فرد سالم! بشنوند از سمعک استفاده می کنند.

آشنایی با انواع سمعک نیازمند شناخت عملکرد این وسیله کمک شنوایی به همراه اجزای تشکیل دهنده آن می باشد. بنابراین در این متن به آشنایی با سمعک (وسیله کمک شنوایی) می پردازیم.

سمعک چیست؟

سمعک یا (Hearing Aids) ، وسیله ای است الکتریکی که اصلی ترین و مهم ترین وظایف آن تقویت اصوات ضروری (گفتارها) ، بهبود شنوایی افراد با اختلالات کم شنوایی و حذف صداهای مزاحم و غیر ضروری است.
این دستگاه اصوات که شامل گفتار و صداهای محیط اطراف می باشد را دریافت می کند و پس از تشخیص گفتار، آن را تقویت کرده، پردازش می کند و سپس به گوش تحویل می دهد. سیستم شنوایی انسان دارای پیچیدگی های زیادی است. لذا تقویت کم شنوایی با یک تقویت کننده ساده امکان پذیر نمی باشد و مستلزم استفاده از تکنولوژی های پیشرفته پردازشی و عملکردی است. سمعک ها فقط صداها را تقویت نمی کنند، بلکه پردازش های متنوعی بر روی اصوات قبل از رسیدن به گوش انجام می دهند.

دانستنی هایی درباره ی انواع سمعکسمعک,سمعک اتیکن,سمعک اینترتون,سمعک استارکی,سمعک فوناک,سمعک زیمنس,سمعک ویدکس,سمعک یونیترون,انواع سمعک,انواع سمعک ها,خرید سمعک,قیمت سمعک,سمعک هوشمند,...
ما را در سایت دانستنی هایی درباره ی انواع سمعک دنبال می کنید

نویسنده : کلینیک سمعک گوش بازدید : 262 تاريخ : شنبه 12 مهر 1399 ساعت: 23:23

انواع دیگرسمعک های زیمنس


در افرادی که افت شنوایی بدون کمک در یک گوش و شنوایی طبیعی یا یک افت شنوایی قابل کمک در گوش مقابل هستند،تقویت کراس(مسیر دگرسویی تقویت سیگنال)یا مسیر دگر خرید سمعک زیمنس سویی تقویت سیگنال(بای کراس) به ترتیب ممکن است مناسب ترین آرایش سمعک باشد.در فیتینگ کراس،میکروفون در سمت گوش ضعیفتر قرار می گیرد و رسیور در سمت گوش طبیعی قرار داده می شود، بنا براین گوش بهتر می تواند صدا را از سمت مخالف سر دریافت نماید.بنا براین فرد به صورت دو طرفه (دو گوشی)می شنود اما در واقع شنوایی دوطرفه وجود ندارد.
با کمی تغییر نسبت به فیتینگ کراس سمعک های بای کراس در افرادی استفاده می شود که دارای گوشی هستند که فاقد کمک کنندگی است،اما بعضی درجه از افت شنوایی قابل تقویت در گوش دیگر هستند.این وسیله دو میکروفن دارد،یکی در نزدیکی گوش بهتر و دیگری در نزدیکی گوش ضعیفتر میباشد.سیگنال های آکوستیکی از دو سمت به تنها آمپلی فایر،با خروجی که به گوش بهتر داده مییشود ،تحویل میدهد.در فیتینگ کراس و بای کراس،انتقال صوت به هر دوصورت سیمی(سیم دار)و FM،امکان پذیر است.در سیستم سیم دار سیگنال از یک طرف سر به وسیله ی پنهان نمودن سیم در داخل فریم (قاپ)عینک یا به وسیله شیلنگ یا به وسیله ی سیمی که از پشت گردن عبور میکند،زمانی که از انواع سمعک داخل گوشی . پشت گوشی استفاده می شود،منتقل می شود.
سیستم مدولاسیون فرکانس(FM)،که سیستم وایرلس است که سیگنال ها را در راستای سر به سمت گوش بهتر با استفاده از انتقال دهنده ی FMو همچنین تقویت بوسیله ی رسیور FM که در نزدیکی گوش بهتر است بسمت گوش بهتر منتقل می کند و سپس تبدیل به انرژی صوتی شده و به گوش بهتر ارائه می شود.
روش نهایی و آخر برای دستیابی به سودمندی دلخواه بیمار از فیتینگ کراس،استفاده از یک سمعک قابل کاشت در گوش ضعیف است تا صداها متعاقبا از طریق ارتعاش جمجمه به حلزون گوش بهتر منتقل شوند.اولین گزارش ها (سیرکا،1935) که پیشرو در زمینه وسایل کاشت شنوایی بود،حاکی از آن بود که ذرات آهن را روی پرده تمپان مریض پر می کرد که مریض در وضعیت خوابیده (prone) روی تخت قرار می گرفت(گود،1989).با استفاده از میدان مغناطیسی قوی که ناشی از ناشی از پر شدن ذرات برای ارتعاش همزمان بود،منجر به ارتعاش تمپان می شد و در نتیجه صدا نیز توسط مریض درک می 

دانستنی هایی درباره ی انواع سمعکسمعک,سمعک اتیکن,سمعک اینترتون,سمعک استارکی,سمعک فوناک,سمعک زیمنس,سمعک ویدکس,سمعک یونیترون,انواع سمعک,انواع سمعک ها,خرید سمعک,قیمت سمعک,سمعک هوشمند,...
ما را در سایت دانستنی هایی درباره ی انواع سمعک دنبال می کنید

نویسنده : کلینیک سمعک گوش بازدید : 255 تاريخ : شنبه 5 مهر 1399 ساعت: 23:44

معرفی خرید سمعک اینترتون

نوع سمعک:
این بخش بر ویژگی سمعک های مدرن تمرکز می نماید.بهر حال به همان اندازه،اجزا و ویژگی های متنوع بستگی به نوع خاص سمعک دارند.در بعضی موارد،نوع سمعکی که انتخاب می شود،بر اساس پردازش سیگنال در حضور و یا فقدان تله کویل به کار رفته است.در موارد دیگر، نوع انتخاب شده ممکن است خرید سمعک اینترتون  وابسته به نیازمندی های عملکردی و یا زیبا شناختی مریض می باشد.
شش نوع اولیه سمعک ها هم اکنون در دسترس هستند که شامل: 1-سمعک جیبی،2-سمعک عینکی،3-سمعک پشت گوشی،4-سمعک داخل گوشی،5-سمعک داخل کانالی و 6-سمعک کاملا در داخل کانال،هستند.
بر اساس مطالعه صورت گرفته توسط مولر وهمکارانش(2006)،نوع سمعک وابسته به جنبه های عملکردی(کاربردی) و طراحی زیباشناختی دارد و به سطح تکنولوژی وسیله بستگی ندارد.این بدان معناست که سازندگان سمعک هر ساله تکنولوژی های جدیدی را معرفی می کنند  و معمولا تکنولوژی بر روی هر نوع سمعک پیاده می شود.هنوز هم برخی ویژگی های پیشرفته همچون میکروفون های دایرکشنال و یا بعضی کنترل های کاربردی،بر روی انواع سمعک داخل گوشی به دلیل محدودیت فضای قابل دسترسی روی صفحه(قطعه) فلزی جلوی سمعک،نمی تواند اجرا شود.

انواع کم رایج سمعک:
سمعک جیبی(BW)
سمعک جیبی  دارای بزرگترین اندازه در میان سمعک ها هستند.تا زمانی که مدل های پشت گوشی در سال1950میلادی معرفی شدند،به طور کمتر یا بیشتر،تنها نوع سمعک در دسترس بودند. سمعک های جیبی بیشتر فروش سمعک در آمریکا و اروپا را نشان نمی دهد در حالیکه توانستند یک محل فروش خوب در کشورهای در حال توسعه پیدا کنند.به دلیل اندازه بزرگتر  وساختمان استاندارد،معمولا گرانتر تولید می شوند.به علت اندازه سمعک و اندازه باتری همراه شان،سمعک جیبی می توانند یک رنج وسیعی از بهره و خروجی ا ارائه دهند و در افراد با مشکلات حرکتی و مهارت دستی ضعیف آسانتر مورد استفاده قرار می گیرد.

دانستنی هایی درباره ی انواع سمعکسمعک,سمعک اتیکن,سمعک اینترتون,سمعک استارکی,سمعک فوناک,سمعک زیمنس,سمعک ویدکس,سمعک یونیترون,انواع سمعک,انواع سمعک ها,خرید سمعک,قیمت سمعک,سمعک هوشمند,...
ما را در سایت دانستنی هایی درباره ی انواع سمعک دنبال می کنید

نویسنده : کلینیک سمعک گوش بازدید : 226 تاريخ : سه شنبه 1 مهر 1399 ساعت: 19:54

كانال هاي داخل سمعك

روش NAL-NL1  بر اساس يك معتدله پيچيده كه بهره الحاقي را در هر فركانس 1/3 اكتاوي استاندارد از 125-8 KH مشخص مي كند کلینیک شنوایی تهران صفیر در هر فركانس بهره به آستانه آن فركانس، متوسط آستانه سه فركانس، شيب اديوگرام از 500HZ تا 2KHZ و سطوح كلي يك سيگنال باند پهن با يك منحني عبارت بلند مانند گفتار بستگي دارد.
متناوبا سمعك مي تواند در شرايط بهره گوش واقعي با سمعك تجويز شود . REAG از بهره الحاقي بوسيله اضافه كردن مقدار متوسط REUG بزرگسال به هدف بهره  الحاقي بدست مي آيد. 
تجويز مي تواند بعنوان منحني I-O د رهر فركانس يا بعنوان يك كوپلر پاسخ فركانسي بهره بيان شود. چونكه اينها اغلب بوسيله تن خالص اندازه گير يمي شوند ، نرم افزار غير خطي NAL به بالاترين فاكتور و تفاوت هاي باند پهن بين تن خالص و سيگنال هاي گفتار بستگي اجازه مي دهد. تجويز براي تن هاي خالص نه براي سيگنال هاي باند پهن به تعداد كانال هاي داخل سمعك بستگي دارد.  
 بهره براي ورودي گفتار در هر سطحي تا هنگامي كه قابليت فهم گفتار محاسبه شده حداكثر مي شد ، بصورت اصولي داخل يك كامپيوتر سرعت بالا تغيير داده مي شد، اما اين امر بدون زياده روي در بلندي محاسبه شده ( اين بلندي براي مردمي با شنوايي نرمال كه به گفتار در همان سطح كه افراد با نقص شنوايي گوش مي دهند محاسبه مي شد)انجام مي شد.اين فرايند براي بسياري از اديوگرام هاي معمول تكرار شده است و بهره هاي مطلوب هر اديوگرام براي هر سطح ورودي يافته شده است. بدليل اينكه اين شيوه حتي براي يك اديوگرام خاص  در يك سطح ورودي خاص يك فرايند زما ن بري است يك برابري كلي براي مجموعه كامل بهره هاي بهينه تنظيم مي شود. بدينگونه اين برابري همه بهينه سازي ها را خلاصه مي كندو مي تواند براي هر اديوگرام به كار رود . اين بعنوان جزئي از برنامه كامپيوتري بنام NAL قابل دسترسي است وبطور پيشرونده اي شامل نرم افزار تنظيم كننده فراهم شده بوسيله سازندگان سمعك و آناليزكننده هاي بهره گوش واقعي است.

منبع : www.tehransafir.com

 

 

دانستنی هایی درباره ی انواع سمعکسمعک فوناک , سمعک زیمنس , سمعک استارکی , سمعک اتیکن , قیمت سمعک, خرید سمعک, سمعک , انواع سمعک , سمعک اینترتون,...
ما را در سایت دانستنی هایی درباره ی انواع سمعک دنبال می کنید

نویسنده : کلینیک سمعک گوش بازدید : 216 تاريخ : دوشنبه 17 شهريور 1399 ساعت: 19:12

انواع سمعک

خواننده باید مسئله بحث شده راجع به پاسخ های را دریافت کند: سایت همه مسائل برای تقویت غیر خطی بکار برده می شوند.و مسائل بیشتری که بدنبال آن بوجود می آید.باید اطلا عاتی در مورد ویژگی های تقویت خطی مورد نیاز بدست آید و زمینه بررسی مفید متقابل در جهان مبهمی از نیازهای سمعک های غیر خطی ایجاد شود.تحقیقات گسترده ای در مورد تقویت خطی به ما اطلاعاتی در مورد تقویت مورد نیاز برای سطوح ورودی متوسط می دهد.این اطلاعات بدست آمده باید برای سمعک های غیر خطی هم بکار بردنی باشد.و تحقیقات بیشتر برای اینکه متوجه شویم سطوح ورودی پایین و بالا چگونه تقویت شوند مورد نیاز است.
در واقع پیشنهاد می شود که فریند NAL-RP برای سطوح ورودی 65 یا 70dB SPL سمعک های غیر خطی به کار بسته شود.در سطوح ورودی بالاتر و پایین تر پاسخ، بسته به اساس تراکم انتخاب شده بوسیله کلینیکین یا طراح سمعک تفاوت پیدا می کند.چنین اساس هایی ممکن است شامل کاهش نویز یاهنجار سازی بلندی باشد.
اولین شش فرایند تجویزی توصیف شده در بخش های ذیل حداقل براساس هنجار سازی بلندی مبتنی شده اند.هدف این روش ها این است که به شخص با آسیب شنوایی همان میزان بلندی که شخص نرمال دریافت می کند بدهند.هدف این روش ها هنجار سازی بلندی کلی و هنجار سازی روابط بلندی بین نواحی فرکانسی متفاوت است. چهار فرایند اول به مقدار بلندی اندازه گیری شده هر بیمار نیاز دارند.

منبع : www.tehransafir.com

 

دانستنی هایی درباره ی انواع سمعکسمعک ,قیمت سمعک ,خرید سمعک ,انواع سمعک ,سمعک اتیکن ,سمعک استارکی ,سمعک اینترتون ,سمعک زیمنس ,سمعک فوناک ,سمعک ویدکس,...
ما را در سایت دانستنی هایی درباره ی انواع سمعک دنبال می کنید

نویسنده : کلینیک سمعک گوش بازدید : 257 تاريخ : دوشنبه 17 شهريور 1399 ساعت: 13:40

بهره فرکانسی

بهره،پاسخ فركانسي،‌وعملكرد ورودي-خروجي براي سمعكهاي غير خطي
تجويز غير خطي مي تواند کلینیک شنوایی تهران صفیر به عنوان تعيين كردن پاسخ بهره فركانسي براي چندين سطح ورودي ،مشاهده شود.معمولا هر دو بهره متوسط و شكل پاسخ فركانسي با سطح ورودي تغيير مي كند.متناوبا ، تجويز مي تواند به عنوان تعيين كردن يك منحني ورودي-خروجي براي چندين فركانس ديده شود.لازم است منحنيI-O براي مقدار حداقل از تعداد زياد فركانس ها هنگامي كه كانال هايي درسمعك هاي چندين كاناله وجود دارد ،تعيين شود.در اصل ، اگر فركانس ها و سطوح كافي استفاده شودهمه اطلاعات در يك شكل منحني هاي I-O در فركانس هاي مختلف شامل پاسخ هاي فركانسي بهره در سطوح ورودي متفاوت است. دو اديوگرام مفيد است:نسبت هاي متراكم سازي مورد نياز و آستانه ها آساتنر از يك شكل منحني هاي I-o خوانده مي شود و ويژگي هاي فيلتر مورد نياز آسان تر خوانده مي شود و ويژگي هاي فيلتر مورد نياز آسانتر از يك شكل پاسخ هاي بهره فركانسي خواندخ مي شود.فيلترها براي تشكيل كانال ها در يك سمعك چند كاناله و شكل دادن به پاسخ فركانسي داخل هر يك از اين كانال ها استفاده مي شوند.
اگر يك شكل وسيع از منحني هاي بهره فركانسي يا منحني هاي I-O تجويز شوند نسبت هاي تراكم و آستانه هاي تراكم در هر فركانس به طور موثر نيز تعيين مي شوند. چنين تجويز هايي ‍زمان هاي پاسخ متراكم كننده را آشكار نمي كنند. معمولا هيچ فرايند تجويزي ‍زمان هاي پاسخ متراكم كننده را در جهت تطابق زمان هاي پاسخ مطلوب با ويژگي هاي بيمار تجويز نمي كند.فواید نسبی تراکم سریع در برابر تراکم آهسته هنوز مورد بحث است. بعلاوه هنوز مشخص نیست که آیا باید دفعات پاسخ به طور خاص تجویز شوندیا اینکه اجازه دهیم که ببینیم چگونه به تنهایی انجام می پذیرد.

منبع :http://tehransafir.com

دانستنی هایی درباره ی انواع سمعکسمعک ,قیمت سمعک ,خرید سمعک ,انواع سمعک ,سمعک اتیکن ,سمعک استارکی ,سمعک اینترتون ,سمعک زیمنس ,سمعک فوناک ,سمعک ویدکس,...
ما را در سایت دانستنی هایی درباره ی انواع سمعک دنبال می کنید

نویسنده : کلینیک سمعک گوش بازدید : 247 تاريخ : دوشنبه 17 شهريور 1399 ساعت: 13:39