معرفی کلینیک تهران صفیرو قیمت سمعک | بلاگ

معرفی کلینیک تهران صفیرو قیمت سمعک

ساخت وبلاگ
معرفی کلینیک تهران صفیرو قیمت سمعک

براساس وضعیت فضایی،سلول های فعال در تالاموس و بخش فوقانی تمپورال به محرک شنوایی پاسخ می دهند،میدان الکتریکی را تولید می نمایند که به سمت بخش بالایی سر پخش می شوند و بیشترین مقدار در بخش های داخلی-مرکزی و قدامی-مرکزی،دیده میشود. با این حال،پتانسیل های متمرکز  قیمت سمعک بخش مرکزی بایستی که منتشر و پخش شوند، یرا بر طبق تئوری های مطرح شده،بین منابع تولید پاسخ ها و محل های ثبت،فاصله ای وجود دارد که هر چقدر که این فاصله بیشترباشد لازم است که تشعشعات میدان الکتریکی نیز گسترده ترشوند. در مقایسه با آنها،تشعشعات از نواحی تولید پاسخ های شنیدای در سطح خارجی لوب تمپورال درپاسخهای ثبت شده از سطح جمجمه، نقش بیشتری دارد.یعنی انکه ژنراتورها به اسکالپ(پوست سر) نزدیکتر هستند.تفاوت قابل توجهی در راه شنیداری تالاموسی-قشری دیده می شود که موجب جهت های پیچیده ی سلول های مماسی و رادیال(شعاعی) می شود.
بر طبق آزمایش ها و مدارک تجربی،فرض بر این است که منابع متعددی در سیستم شنوایی مرکزی وجوددارد که بطور همزمان فعال شده و زمان نهفتگی متوسط(15-70میلی ثانیه) و زمان نهفتگی طولانی(بیشتراز 70میلی ثانیه و کمتر از 256میلی ثانیه) دارد. این پاسخ ها از نظر فضایی و زمانی ،هم پوشانی قابل توجهی باهم دارند.این موارد در تعیین تعداد الکترودهای لازم برای ثبت MLAEPها و همچنین تشخیص اجزای موج حاصل،بسیار حائز اهمیت میباشد.

موارد ثبت:
متداول ترین مطالعات AEP در شنوایی شناسی،با استفاده از الکترودهای سطحی انجام می شود.محل قرار گیری الکترودها بر روی سطح جمجمه،از یک قانون مشخص پیروی می نماید وسبب می شود که این استاندارد خاص در بین کشورهاو مکان های مختلف سبب ایجاد نتایج یکسان شود.معمول ترین مطالعات MLAEPها با یک کانال ثبت و در جهت خطی انجام می پذیرد و یا اینکه از مواد طراحی شده ی مختلفی برای انها بهره گرفته می شود.دستگاه با کارایی محدود که بایك ثبت MLAEPها مورد استفاده قرار می گیرد،دارای یک کانال ثابت بوده و محل قرارگیری الکترودهای انها، فرق سر(الکترود فعال یا غیرمعکوس)، مرجع(الکترود معکوس) و زمین(مشترک) می باشد.در این وضعیت، پتانسیل های برانگیخته ای که از دوالکترود فعال و مرجع ثبت می شود،با امواجی که در دو نقطه ی زمانی نمونه گیری شده، قابل مقایسه است.
ABRمیدان الکتریکی دور است و حاصل پاسخ وسیع هسته ها و فیبرهای راه های شنوایی محیطی و ساقه مغز می باشد.اما منشا MLAEPها،مراکز نزدیک تر به سطح پوست سر می باشد.با توجه به محل الکترودها، MLAEPها متفاوت بوده و برای دستیابی به مشخصات آنها،بایستی نمونه گیری در سطوح مختلف فضایی از آنها گرفته شود. بسیاری از مطالعات اخیر،از ثبت یک کاناله استفاده نموده اند.
پتانسیل های الکتریکی ثبت شده از هر الکترود در هر نقطه از زمان،سیگنال نامیده می شود و با نویز مخدوش می گردد.در صورتی که نویز تصادفی باشد و با سیگنال مطابقت نداشته باشد، انجام چند بار میانگین گیری سبب بهبود نسبت سیگنال به نویز(SNR) می شود که با ریشه ی N متناسب است(N:تعداد نمونه ها در میانگین گیری می باشد) .به این ترتیب می توان که AEP را از نویز زمینه ،استخراج کرد.این روش،رایج ترین راه برای دریافت EEGهمزمان می باشد.این شیوه پردازشی و فرضیه های مربوط به آن، تحت عنوان additive model  نامیده می شود.بر اساس این مدل،داده هایی که از بیماران بدست می اید متشکل از  ترکیب خطی محرکات(قفل شدگي زماني:time locked) و نویز زمینه می باشد.یک نتیجه کوتاه مدت از این شرایط،آن است که فعالیت non-stimulus-locked(فعالیت بدون قفل شدگي :unlocked activity) مدیریت می شود.این فعالیت بدون قفل شدگي ،دو نوع دیگر از سیگنال ها که در نویز زمینه قرار می گیرند را درگیر می نماید.این سیگنال ها عبارتنداز: EEG که نسبت به محرکات،بصورت انفعالی عمل کرده ولی با رویداد همزمان نمی شود و نیز نویز ناخواسته می باشد.

دانستنی هایی درباره ی انواع سمعکسمعک,سمعک اتیکن,سمعک اینترتون,سمعک استارکی,سمعک فوناک,سمعک زیمنس,سمعک ویدکس,سمعک یونیترون,انواع سمعک,انواع سمعک ها,خرید سمعک,قیمت سمعک,سمعک هوشمند,...
ما را در سایت دانستنی هایی درباره ی انواع سمعک دنبال می کنید

نویسنده : کلینیک سمعک گوش بازدید : 197 تاريخ : دوشنبه 27 مرداد 1399 ساعت: 18:44